Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani,

Učenci razredne stopnje bodo štartne številke prejeli v petek, 20.10. Če bo otrok na ta dan odsoten, dobi številko v soboto pred štartom na zbornem mestu. Učenci predmetne stopnje pridejo po številke sami, v petek v kabinet športa.

Zbor za vse tekače je vsaj 30 minut pred pričetkom štarta skupine vašega otroka na zbirnem mestu pri trgovini Maximarket, na strani, ki je obrnjena proti Kongresnemu trgu – na sliki označeno s križcem. Urnik tekov in slika zbornega mesta.

Javite se pri učiteljih šole, bodite pozorni tudi na table s šolskim logotipom. Učitelji bomo učence pospremili na štart ter jih po končanem teku pripeljali nazaj na zbirno mesto. Starše prosimo, da učence prevzamejo na zbirnem mestu (ne na cilju!) in se od učiteljev poslovijo (da ne bo kakšne panike). Ker je prijavljenih preko 6000 tekačev, staršem mlajših učencev svetujemo, da jim zaradi večje varnosti na hrbtno stran štartne številke napišete svojo telefonsko številko. Trase tekov najdete na povezavi Trase šolskih tekov | Info za šolarje | Info za tekače | Volkswagen Ljubljanski maraton (vw-ljubljanskimaraton.si)

Učenci predmetne stopnje lahko z vašim dovoljenjem pridejo in odidejo tudi sami.

V kolikor boste v mesto prišli z mestnim prevozom je organizator za tekače in enega spremljevalca zagotovil brezplačen prevoz s katerokoli avtobusno linijo. Ob vstopu na avtobus morate predložiti štartno številko.

Lep pozdrav in kmalu na svidenje

 

 

 

Dostopnost