Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dragi starši!

December je spet tu … Zapadel je prvi sneg, lučke so prižgane, okrašujejo se smrečice, diši po cimetu in prazničnih piškotih … Vse je tako čarobno.
To je tudi čas za dobra dejanja in plemenita dela, zato na šoli že 9. leto začenjamo s tradicionalno srčno akcijo VRHOVŠKA VREČA – BOŽIČNA SREČA, ki v tem času potrka na vrata in pričara nasmeh otrokom, ki nas potrebujejo.

Družine okrog nas živijo v pomanjkanju dobrin za osnovno preživetje, med njim je tudi mnogo otrok, ki so lačni, premraženi, žalostni in potrebujejo drobno pozornost, dobroto iz srca. Vrhovški učenci so srčni učenci, ki znajo prisluhniti svojim vrstnikom, jim polepšati prihajajoče praznike in tudi letos z navdušenjem pristopajo k dobrodelnosti.

Akcija bo potekala od 6. do 13. decembra. V tem času bo vsak razred dobil ime otroka s seznamom njegovih želja, ki bodo letos malce bolj skromne in prilagojene času, v kakršnem se nahajamo. Razred bo letos podaril maksimalno dve škatli, v katerih bodo samo stvari s seznama. Poskrbeli bomo, da bo otrok dobil nekaj oblačil, eno igračo ali igro in priboljške, ki si jih družina ne more privoščiti.

Dragi starši, želimo si, da prisluhnete naši akciji in pričarate nasmeh otrokom, ki potrebujejo toplino, prijaznost in sočutje. Imena otrok in njihove želje vam bodo v prihodnjih dneh posredovali predstavniki staršev.

Hvala vam iz srca.

Dostopnost