Skoči na glavno vsebino
Select Page

Naši nadarjeni učenci so se na pobudo učiteljic odločili, da bodo pripravili božično-glasbeni koncert v Domu starejših občanov na Bokalcih, torej pri naših sosedih. V mesecu decembru so pričeli z vajami in ugotovili, da bi bil koncert veliko lepši, če bi se jim pridružilo še nekaj članic šolskega mladinskega zbora. Za pomoč smo prosili mentorico Andrejo Martinjak, ki je vedno pripravljena za sodelovanje in rada priskoči na pomoč.
V petek, 15. 12. 2023, smo ob 10.00 uri pričeli s koncertom v domu, pričakala nas je popolnoma polna dvorana, tako da smo na začetku imeli kar malce treme, ki pa je kmalu popustila.
Vsako našo pesem oziroma nastop so starostniki pospremili z glasnim aplavzom.
Ko smo smo pri zadnji pesmi poprosili stanovalce, naj nam pomagajo s petjem, saj zagotovo poznajo besedilo pesmi, je skupaj z nami zapela vsa dvorana. Bilo je tako ganljivo, da smo pesem skupaj odpeli kar dvakrat.

Po končanem nastopu so nas posamezni starostniki obdarili s čokoladicami, osebje doma pa nas je presenetilo z rogljičkom in ledenim čajem. Počutili smo se tako lepo sprejete, da smo se dogovorili, da se kmalu zopet vidimo.

Mentorice: Maja Habicht Gorički, Joži Okorn, Senja Školc Sušnik

 

Dostopnost