Skoči na glavno vsebino
Select Page

Vabimo vas na dogodka Izmenjalnica in Vrhovške čapalinke

V torek,12. 12. 2023, bosta v času popoldanskih govorilnih ur potekala dogodka Vrhovške čapalinke ter Izmenjalnica rabljenih oblačil, čevljev, knjig in igrač. Dogodka bosta potekala v jedilnici naše šole od 16. do 18. ure.

Kako bomo izvedli Izmenjevalnico? V času dogodka (prosimo, ne prej) prinesete stvari, ki jih ne potrebujete več in imajo še vedno uporabno vrednost. Z našo pomočjo jih bomo skupaj razporedili po odlagalnih površinah. Vabimo vas, da si ogledate že prinešene stvari in če vam bodo všeč, jih lahko odnesete. Ni pomembno, koliko stvari prinesete, niti koliko jih odnesete. V veselje nam bo, če si bomo na ta način izmenjali predmete, ki nas bodo razveseljevali.

Prosimo vas, da je prinešeno čisto, oprano.

Pričakujemo, da bo po menjavi ostalo nekaj čevljev, oblačil. Odpeljali jih bomo krajanom kamniške regije, ki so v poplavah ostali brez imetja, in v Našo trgovinco, ki deluje v okviru društva Verjamem vate (https://www.verjamemvate.si/nasa-trgovinca/). Društvo v delovanje vključuje invalidne osebe.

Preostale knjige in igrače bomo poklonili ljudem, ki jih bodo želeli imeti.

Izmenjalnico organizirajo osmošolke.

Istočasno bo v jedilnici potekala ponudba palačink z različnimi nadevi. Ta sladki dogodek organizirajo devetošolci, ki bodo na ta način zbirali finančna sredstva za valeto.

Veselimo se decembrskih dogodkov in možnosti, da z vami stopimo v osebni stik na nekoliko drugačen način.

Organizatorji: ISP-nadarjeni učenci

Dostopnost