Skoči na glavno vsebino
Select Page

Tekmovanje je potekalo na različnih stopnjah. Za učence četrtih in petih razredov je potekalo v šoli. Udeležilo se ga je 13 učencev. Dosegli so lahko bronasto priznanje. Bronasto priznanje so prejeli Jaša Virant iz4.c, Tristan Otoničar iz 4.c, Filip Oven iz 5.a, Ruben Balkovec iz 5.a, Klara Janežič iz 5.c, Mark Ucman iz 5.c in Vid Sušnik iz 5.a razreda.

Za učence šestih in sedmih razredov je potekalo dvostopenjsko tekmovanje. 22.9.2022 je potekalo šolsko tekmovanje, 22.10.2022 pa državno tekmovanje. Učenci so lahko na šolskem tekmovanju dosegli bronasto priznanje. Tisti, ki so se uvrstili v drugi tekmovalni krog, so lahko dosegli srebrno oziroma zlato priznanje.
Bronasto priznanje so dosegli Hana Zupančič iz 7.c, Lija Krošelj iz 7.c, Luna Kepa Uhan iz 7.a, Andraž Može iz 7.a, Žiga Majc iz 7.a, Iva Gabrijan iz 7.a, Alfred Popovič iz 7.a in Kaja Ucman iz 7.a.
V drugem tekmovalnem krogu so Lija Krošelj, Andraž Može in Hana Zupančič dosegli srebrna priznanja.

Za učence osmih in devetih razredov je bilo organizirano tristopenjsko tekmovanje. Bronasto priznanje so lahko učenci prejeli na drugem nivoju, ki je potekal na OŠ Rihard Jakopič. Najboljši izmed tekmovalcev so se uvrstili na državni nivo tekmovanja, kjer so lahko osvojili srebrno ali zlato priznanje. Državni nivo tekmovanja se je odvijal na Fakulteti za elektroniko in elektrotehniko, 12.11.2022.
Bronasto priznanje so prejeli Primož Marinč iz 9.c, Edvard Balkovec iz 9.b, Tibor Maček iz 8.a, Manca Smolčič iz 8.a ter Brina Verovnik iz 8.b.
Srebrno priznanje je osvojila Manca Smolčič.

Tekmovalne naloge so bile precej zahtevne, zato za osvojena priznanja čestitamo prav vsem tekmovalcem.

Za strokovni aktiv matematikov zapisala Joži Okorn

Dostopnost